VERHUISBERICHT

Vanaf 18 maart 2024 gevestigd aan;
Grotestraat 173, 5151 BK Drunen

Administratiekantoor Elshout-Kühn en het Coronavirus

Geschreven door Emiel op . Geplaatst in Geen categorie

Op dit moment heeft het Coronavirus iedereen in zijn greep! Zo hebben ook wij hiermee te maken. Wij hebben dan ook enkele (tijdelijke) maatregelen door moeten voeren binnen ons kantoor.

Sinds maandag 9 maart 2020, hebben wij besloten om het personeel vanuit huis te laten werken. Voorlopig werkt dit prima, maar dit heeft tot gevolg dat de uitlevertijd van de uit te voeren werkzaamheden wat langer op zich laat wachten.

Zaterdag 14 maart 2020 hebben wij ook een mailing verstuurd aangaande de mogelijkheden die bedrijven hebben. Deze mailing zullen wij ook nog op onze site plaatsen, zodat iedereen die het nodig zou kunnen hebben weet heeft van zijn mogelijkheden. Wanneer er vragen zijn over de te ondernemen stappen, staan wij klaar om deze zo goed mogelijk te beantwoorden en voor ieder individu een eventueel stappenplan op te stellen.

Een laatste maatregel die wij, na de voorgeschreven maatregelen vanuit de overheid, hebben moeten nemen is het afzeggen van alle afspraken en het ook niet aangaan van nieuwe afspraken. De reden hiervan is dat er een advies is uitgegaan om alle sociale contacten tot het minimum te beperken.
Wij begrijpen dat dit gevolgen heeft voor iedereen. Om onze klanten toch te kunnen blijven ondersteunen, hebben wij ervoor gekozen om alle aangiftes inkomstenbelasting wel te blijven insturen, maar verzoeken wij iedereen om de gegevens per post of per mail naar ons te doen toekomen of eventueel de benodigde gegevens door de brievenbus te deponeren. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat de aangiftes inkomstenbelasting dan alsnog tijdig ingediend worden.

Ook wij hopen op uw begrip en danken u voor uw medewerking!