Ons team

Administratiekantoor Elshout-Kühn bestaat al meer dan 25 jaar en is opgericht op 1 januari 1986 door Tineke Elshout-Kühn en Johan Elshout

Sinds 2007 heeft zoon Emiel Elshout zich toegevoegd aan het team als vennoot, waarna Administratiekantoor Elshout-Kühn als VOF verder is gegaan. Vanaf 3 juli 2017 is de rechtsvorm overgezet naar BV in verband met het pensioen van Johan en Tineke.

Even voorstellen:

Samira Lampe
Mijn naam is Samira Lampe en ik woon in Drunen. Sinds 1 juli 2015 ben ik opgenomen in het team van administratiekantoor Elshout-Kühn BV. Mijn focus ligt op ondernemerschap en ik verzorg uw volledige financiële administratie, waaronder uw aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Een aantal van u heb ik al ontmoet, de rest hoop ik binnenkort te mogen begroeten op kantoor. Tot binnenkort!

Richard Kraaij
Mijn naam is Richard Kraaij en ik ben woonachtig in Bruchem. Na het afronden van mijn opleiding bedrijfsadministrateur ben ik sinds 1 november werkzaam op administratiekantoor Elshout-Kühn BV. Ik zal me voornamelijk bezig gaan houden met het verwerken van de administraties en het opstellen van de jaarrekeningen.

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn houden wij onze kennis up-to-date door de vakliteratuur te volgen en  regelmatig opfriscursussen bij te wonen.